Min skolmat

7 Jan

Hej! Min skolmat är faktiskt ganska bra. Många klagar på att “skolmaten är såååå äcklig” och att det är oätbart, men då brukar jag fråga om de ens smakat. Ofta får man då svaret “Näää, men det verkar äckligt!” Det tycker jag är fel, man kan ju inte dömma boken efter omslaget när det gäller mat.

Men åter till den glutenfria skolmaten. Den är ganska bra, fast pastan är väldigt äcklig! Den är alltid överkokt! Det är synd… :( Men annars är det gott :)

När man ska gå och ta mat så sitter det alltid en lapp vid kön där det står vad maten innehåller. Typ “maten innehåller: gluten (pastan) Laktos och tomat.”

Det är bra, så slipper man fråga!

Share and Enjoy:
 • Print
 • Digg
 • StumbleUpon
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks

2 Responses to “Min skolmat”

 1. ellen! February 24, 2011 at 18:26 #

  min skolmat e go men i bland har jag inte likadan mat som de andra!:( de e inte kul men endå de brukar va go mat i skolan:)

 2. knee pads work April 25, 2011 at 15:53 #

  Greetings. I categorically did some net surfing and inaugurate this blog. I resolute by something like a collapse of this blog ask for up and it is in point of fact incredible.I indubitably genuinely from your website.Perfectly, the chunk of posting is in pledge the altogether finest on this genuinely worth allowing subject. I added it and i

Leave a Reply