Glad av mat-tant!!

28 May

Hej! Idag blev jag så glad på skol-lunchen. Det serverades köttfärsröra med ris och pitabröd. Jag frågade om de hade något glutenfritt pitabröd och de svarade nej, men de hade…       

Det var suupergott och alla tittade avundsjukt på mig! Härligt att få känna att man för en gångs skull får bättre och godare mat!!
———————————————————————————————————————————–
En annan gång när jag gick i sexårs och hade världens snällaste mat-tanter hade jag en liknande men 100 gånger bättre upplevelse! Jag frågade de vad det skulle bli för mat dagen därpå. De svarade att det skulle bli fiskpinnar. “Men det kan ju inte du äta, vad ska vi göra till dig?” Jag svarade “vet inte, eller pannkakor!!!” Med glimten i ögat. Gissa vad jag får dagen efter??? PANNKAKOR!!!!!! Då blev jag jätteglad! Det var roligt att de ansträngde sig lite extra. Det var verkligen hur stort som helst!
Share and Enjoy:
 • Print
 • Digg
 • StumbleUpon
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks

One Response to “Glad av mat-tant!!”

 1. Trinne February 15, 2011 at 08:50 #

  mm det är roligt med såna människor, på skolan när jag gick i lågstadiet hade jag en egen bamba tant som tog hand om mig och jag blev aldrig sjuk när jag hade henne och hon gjorde samma sak fast dom andra eleverna fick fruktsallad fick jag chokladpudding

Leave a Reply