Tacos!!!

30 May

Hej! Igår sov jag och Alex över hos Alma och vi hade taco-kväll!! Tacos är en bra mat, för att majs-skalen är ju glutenfria och om de andra inte tycker om de kan ju de ta mjuka tortillas! (Vi hade bara majs-skal)  Jag har föresten provat att baka egna tortillas. De blev sådär, ganska mjöliga… Jag använde lite för mycket mjöl när jag skulle baka ut de. Tyvärr har jag inget recept eller bild, det var längesedan och jag gick på känn, utan recept. Men här kommer två bilder från våran tacokväll!!

Alma till höger, Alex till vänster!

Haha, Alex äter Tacos!!<3
Share and Enjoy:
 • Print
 • Digg
 • StumbleUpon
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks

One Response to “Tacos!!!”

 1. Catta (: November 27, 2011 at 19:31 #

  fail, alma är till höger och alex till vänster. ;)

Leave a Reply