Bulgogi-lövbiff med risnudlar!

31 May

Underbart koreanskt kött med risnudlar. Går snabbt och är jätteenkelt! Kan inte bli godare!!

——-DET HÄR BEHÖVER DU 3 – 4 portioner————————————————-

Råvarorna
500 g lövbiff
Santa Maria risnudlar (de är glutenfria) OBS inte rårisnudlar!!!!!!!!!

Marinad
1 msk (ca 3 klyftor) pressad vitlök
1.5 msk sesamolja (går att hitta på bland annat hemköp)
1 dl japansk soja (Det står att den innerhåller vete, men veten försvinner i processen, alltså – soja är glutenfritt!!! Kolla gärna http://www.allergimat.com/dietist.asp?id=142)
2 msk strösocker
svartpeppar
——-SÅ HÄR GÖR DU————————————————————————-
1. Blanda ingredienserna till marinaden och strimla lövbiffen. Marinera i ca 30 minuter.
2.Koka nudlarna enligt beskrivningen på förpackningen.
3. Stek på lövbiffen på hög värme. Var noga med att int steka köttet för länge – då blir det segt!
4. Blanda ihop nudlarna och köttet till en enda röra.
5. Njuuuut!!!!
Share and Enjoy:
  • Print
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Yahoo! Buzz
  • Twitter
  • Google Bookmarks

No comments yet

Leave a Reply