Glömde berätta…

23 Jun

Hej! Jag har glömt att berätta om min, Sebbes och mormor och morfars härliga grillkväll! Det var supermysigt och vi grillade lax och kött. Laxen var den godaste (utan att tveka) lax jag någonsin smakat! Den var marinerad i en sweetchili marinad från santa maria bbq_marinade_sweetchili.jpg (200×300) och vi grillade den i ca 5 minuter. Gott!!

Sen grillade vi kött (fläskkarée) marinerad i morfars specialmarinad! Alltid lika god!! Med en fräsch potatissallad till bestående av färskpotatis, svarta oliver, körsbärstomater och soltorkade tomater. Min morfar är en grillkung, jag frågade honom vad hans bästa grilltips var. Svaret blev följande;
 • Se upp så att köttet inte blir för bränt
 • Vänd inte för ofta på köttet
 • Gulla med köttet
 • Prata med det i du-form
Share and Enjoy:
 • Print
 • Digg
 • StumbleUpon
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks

No comments yet

Leave a Reply