Stockholms godaste köttfärssås!

26 Jun

Hej! Jag har just varit hos en kompis och ätit “stockholms godaste köttfärssås” enligt kocken (pappan) själv. Väldigt god! Nu är jag sugen på godis och eftersom att det är lördag kanske jag ska åka och köpa lite ;) Jag har alltid ätit lösviktsgodis, utan att tänka på att spadarna kan vara “glutniga” men nu har jag förstått att vissa undviker lösgodis helt för att de blir sjuka om spadarna har nuddat något annat godis med gluten i. För mig har det aldrig varit något problem, men jag tycker att det är dåligt att karamellkungen skriver “Allergiker: tänk på att spadarna kan ha kommit i kontakt med det du är allergisk mot.”  De gör ju ingen lösning på det hela! De hade lika gärna kunnat skriva “Allergiker: ni är inte välkomna här” De borde göra något åt saken!

Share and Enjoy:
 • Print
 • Digg
 • StumbleUpon
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks

One Response to “Stockholms godaste köttfärssås!”

 1. madde som läser kp December 30, 2010 at 00:17 #

  man kanske kan köpa egna skopor och ta med sig dit

  bara ett förslag

Leave a Reply