TÅÅÅÅRTA!

19 Sep

Hej! Här kommer receptet på den underbara tårtan i snabba drag.

Jag gjorde smeten till en chokladrulltårta, x 3 och gräddade i tre olika långpannor i ugnen i 4 minuter.
Sen lät ja de svalna och gjorde så länge smörkräm, x 5 (500 g smör, 1 pkt florsocker, 5 äggulor, 5 tsk vaniljsocker ihop mixat) Sen färgade jag den rosa. (frivilligt!)
Sen, när allt var helt kallt, så bredde jag på lite smörkräm på den första “bottnen” och la på den andra tårtbotten. Sen bredde jag på lite smörkräm på lager två och la på det sista lagret.
Där bredde jag på väldigt mycket smörkräm, först ett ganska tunnt lager och sen fick det stelna i kylen och sen resten i ett tjockt lager.
Sen dekorerade jag tårtan med strössel och minimarsmallos!
Mina underbara kompisar hjälpte till och baka :)
Sila kakaon! hemligheten till en bra rulltårta!
Share and Enjoy:
  • Print
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Yahoo! Buzz
  • Twitter
  • Google Bookmarks

No comments yet

Leave a Reply