Lakrits

21 Sep

Hej! Har fått in många frågor om lakrits och gluten. Jag har alltid ätit lakrits som inte uppenbart innehåller vetemjöl eller vete. Jag äter alltså turkisk peppar, salta fiskar och mycket annat. Och nu när jag googlar så får jag fram att det verkar vara ok så länge det inte innehåller “uppenbart gluten” Lakrits i sig innehåller alltså inte gluten. Och det är ju tur det, lakrits som e så gott! ;)  Utan det är tillsättningarna som i vissa fall kan göra det.

Share and Enjoy:
 • Print
 • Digg
 • StumbleUpon
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks

4 Responses to “Lakrits”

 1. ellen! February 24, 2011 at 18:34 #

  jag kan inte äta “gott och blandat” för de e lakrisen som har gluten i (tror jag) men du seger ju att jag kan så jag e oseker kan jag äta eller inte?

 2. matilda March 1, 2011 at 13:54 #

  jag undrar om du nånsin har fått i dej gluten men de skulle inte finnas det

 3. Iktoro March 11, 2011 at 20:59 #

  Jag gillar också lakrits.Men du,varför kan du inte
  svara på kommentarerna som bokmatilda gör?Antagligen
  får jag inget svar men jag skulle bli glad om jag fick det.

 4. worker pants April 26, 2011 at 07:16 #

  Greetings. I absolutely did some spider’s web surfing and organize this blog. I indisputable sooner than personality of this blog put up and it is actually incredible.I patently genuinely from your website.Perfectly, the chunk of posting is in pledge the entirely finest on this genuinely advantage nevertheless subject. I added it and i

Leave a Reply