Rostade kastanjer

24 Oct

är ett ganska så gott snack så här på hösten. Vissa älskar de, medan andra hatar. Själv tycker jag att det e så där. Provade i veckan. Man kan INTE äta såna kastanjer som ligger på marken här i Sverige, det är speciella kastanjer som säljs på bland annat hötorget. Man skär ett kryss i varje kastanj, lägger de på en bädd av grovsalt och sen har man de i ugnen på 200 grader i ca 20 minuter. De blir mjuka och söta.

Share and Enjoy:
 • Print
 • Digg
 • StumbleUpon
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks

One Response to “Rostade kastanjer”

 1. loppan February 25, 2011 at 09:13 #

  ååååh va gott!! e d på hösten man får kastanjer eller? åtm här hittar man dem inte året om i butikerna. När jag bodde i Grekland lärde jag mig laga en ASgod gryta (typ stifado) på lök, potatis,kastanjer o tomat.
  kram

Leave a Reply