Halloween!

29 Oct

Hej! Nu är det snart höstlov! Och halloween! När jag var yngre brukade jag gå bus eller godis. Men nu är jag lite för gammal. När jag gick bus eller godis brukade det uppstå ett litet problem. Jag fick ju nämligen godis som jag inte visste om jag tålde. Men då kom
Mamma på en bra idé. Hon köpte en “godisbank” och så fick jag byta ut godiset jag hade fått ihop. Så om jag t ex hade fått 3 hg, så fick jag 3 hg av godis som jag gillade och tålde. Det är ett superbra tips!

Share and Enjoy:
 • Print
 • Digg
 • StumbleUpon
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks

One Response to “Halloween!”

 1. Nova December 23, 2010 at 22:41 #

  Hej hej !! :D Detta året gick jag bus eller godis med min bästis och vi är 11 år och det var super kul !! Vi delade på en city gross påse och hela påsen blev full !! Men det fanns inte så mycket godis som vi gillade. Vi klädde inte ut oss utan vi sminkade oss i ansiktet bara ;D Vi tyckte det var super kul. Och det var vissa tjejer som gick i nian och dom gick bus eller godis. Men man får tycka själv om man är för gammal för det eller inte, men det är superkul !! :D Ville bara säga det ;)

Leave a Reply