En bra fråga…

9 Nov

Hej! Fick en bra fråga till http://glutenfrittliv.blogg.se/2010/november/grovt-glutenfritt-brod-smabullar.html;

dom ser jättegoda ut! :D men ska dom aldrig jäsa??
med tanke på att det är jäst i… :D
Svar: Eftersom att jag hittade på receptet själv vet jag faktiskt inte. De blev supergoda och jag lät de inte jäsa (de jäser ju lite i ugnen) Men eftersom att jag aldrig provat att jäsa de så vet jag inte hur det blir. Någon får gärna prova, kommentera då hur det gick så publiserar jag det här på bloggen. :D
Share and Enjoy:
 • Print
 • Digg
 • StumbleUpon
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks

3 Responses to “En bra fråga…”

 1. En tjej som vill börja baka January 5, 2011 at 13:57 #

  Hej Smila jag läste om dig i Kp!!!Jag har 2 frågor. Fråga nr 1. Jag blev väldigt intresserad av din bakning och gillar det själv jag vill baka lika mycket som du men mina föräldrar vill inte att jag ska baka så ofta hur ska jag göra. Den här frågan kanske är lite dum men endå det var kanske samma sak med dig när du var mindre??? Fråga nr 2. alla dina saker som du har gluten-mix i kan man ha vanligt mjöl istället för mjöl-mixen??? Tack för svar i förväg.
  (ps. Jag är inte gluten-intolerant men jag ska börja läsa din blogg så ofta jag bara kan för jag vill sätta i gång med bakningen igen.) // En tjej som vill börja baka

 2. kalle fundin January 7, 2011 at 16:27 #

  vad gillar du att baka mest?

 3. Sara June 26, 2011 at 12:11 #

  Hej..
  Jag är mamma till en kille på 6 år som för snart 2 veckor sen fick sin diagnos på att han är gluten intollerant. Först blev vi ledsna och arga men sen började jag läsa på lite mer om vad det faktiskt innebär och nu när jag hittat din alldeles underbara sida så känns det toppen igen =0) Du gör ett toppenjobb och inspirerade mig jätte-mycket. Fortsätt på samma sätt så kan vi kanske få köpa en recept-bok så småningom med alla dina fiffiga recept i affären ;)
  Kram Sara

Leave a Reply