Att ströbröd alltid ska förstöra!

17 Nov

Hej! Igår när jag var på kalas hade de varit jättegulliga och gjort allting glutenfritt. De hade tilloch med bakat en mini-version av deras riktiga tårta, bara till mig. Supergulligt! Men sen när vi skulle äta upptäckte jag något, det var ströbröd runt hela! De hade glömt bort att det är gluten i ströbröd och gjort en glutenfri smet men inte tänkt på att det förstör! Så har det varit många gånger för mig, folk som vill vara schyssta men sen blir det fel ändå. Tråkigt! Och det är alltid lite pinsamt att fråga “jag vet att du har gjort glutenfritt, men är det verkligen glutenfritt ströbröd?” Vet inte varför det är pinsamt men det är bara en känsla jag har…

<–Det finns glutenfritt ströbröd!
Share and Enjoy:
  • Print
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Yahoo! Buzz
  • Twitter
  • Google Bookmarks

No comments yet

Leave a Reply