Restaurang

28 Dec

När jag går på restaurang så brukar jag alltid välja ut två saker  i menyn som jag är sugen på och som verkar glutenfritt. Sen frågar jag servitrisen om någon av de rätterna är glutenfria eller om det går att göra en glutenfri variant. Det brukar funka jättebra för mig! Men kom ihåg att alltid fråga! ;)

Share and Enjoy:
 • Print
 • Digg
 • StumbleUpon
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks

6 Responses to “Restaurang”

 1. Viktoria December 28, 2010 at 16:04 #

  Jag är van, är själv mjölkallergiker. Men är det inte svårt att få tag på glutenfritt på kontitori/cafe w/e?

 2. Molly December 28, 2010 at 16:06 #

  Hej! Jag såg din blogg i KP ! :D Jag ska prova båda recepten tror jag! ;) p.s snyggt nagellack på bilden i KP! :D
  Hare gött

 3. Clara December 29, 2010 at 20:33 #

  Hej, jag är också gluten och mamma och jag försöker baka men det är jätte svårt fattar inte hur du lyckas! Det va jätte bra att du kom med i Kp så att jag hittade bloggen! Snart är det ju nyår och då kanske man vill ha en god kaka eller nåt! Du värkar grym på att baka, ditt lilla bakmonster! Haha! :)

 4. Clara December 29, 2010 at 20:35 #

  @Viktoria: Nej, det är faktiskt inte så svårt att få tag på ett gluten fritt cafe eller…. ja

 5. Evelina December 29, 2010 at 22:52 #

  Ja, det är viktigt att fråga..!

 6. jolanda December 29, 2010 at 23:32 #

  hej ! jag heter jolanda och när jag var 9.5 år så fick jag reda på att jag var alergisk.(nu är jAG 12.
  jag har haft jätte ont i magen i flera år, så jag gick till doktorn och tog prover. de sa att jag inte var alergisk. men jag provade att at bort mjölk men detfunkade inte. efter ett tag fick jag reda på att jag var :gluten soya tomat mjölkprotein och äpple alergisk. jag blev ledsen. men jag kämpade på. jag älskar att baka och jag hittar massa bra recept. den där mjöl mixen tål inte jag för att det står att den är gluten fi men …. i inerhålls förtäcknina så står det att det är vetestärkelse i . så det kan jag inte heller äta.så jag bakar med majs och potatis mjöl. :)
  ( ps.om du vill kan jag skicka några recept )

  kram jolanda :)

Leave a Reply