Ett läsar-recept i veckan!

31 Dec

Hej! Inför det nya året tänkte jag införa en ny rolig grej! :D

“Läsar-receptet!” Det går till så att varje vecka får man maila in sitt bästa recept (helst glutenfritt, men annars går det bra med ett “vanligt” recept, så gör jag om det till glutenfritt) Man mailar det till smilla.godis@hotmail.com. Sen publicerar jag ett i veckan.

Och deppa inte om det inte blir just ditt recept den veckan du skickade in, jag sparar alla recept i min receptbank och publicerar de nästa vecka istället! :)

Share and Enjoy:
 • Print
 • Digg
 • StumbleUpon
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks

12 Responses to “Ett läsar-recept i veckan!”

 1. Magda January 1, 2011 at 17:06 #

  Hej !
  Kul ide . Jag tycker din blogg är super . Eftersom jag också är gluten intollerant tycker jag den är super rolig och bra . Det är kul med dem recept du gör . Tack så mycket för att du skriver denna bloggen den är super bra .
  Hejdå .
  /// 11 årig tjej vid namn Magda

 2. Viktoria January 2, 2011 at 23:29 #

  Verkar som en jättebra idé!

 3. Svea January 3, 2011 at 22:22 #

  Hej!
  Det verkar kul!
  Kan man läsa recept på din blogg?

  /// 9 årig tjej som älskar bak!

 4. frida February 12, 2011 at 11:17 #

  kul

  • Shermaine August 30, 2011 at 09:00 #

   You’re a real deep tihkenr. Thanks for sharing.

 5. Kajsa February 23, 2011 at 18:12 #

  hej
  kan man baka dina recept med vanligt mjöl om man tål det? i så fall hur mycket mjöl ska man ha förhollande till mjölmixen. //kajsa

  ps. din blogg är jätte bra

 6. Lina March 15, 2011 at 11:33 #

  Hej Smilla! Jag har ett recept på typ en hallonkräm…(jag har kommit på det själv)Jag är inte glutenintolerant, så jag vet inte om det finns gluten i något av detta, men man kanske kan byta ut i så fall?

  1 portion
  Du behöver:
  En fjärdedels dl flytande smör
  En halv dl socker
  Frysta bär (jag tog hallon)
  Lite vaniljglass

  Gör så här:
  Blanda sockret och smöret i en bunke, vispa. Ta en näve bär och värm i mikron i en skål, cirka 45 sekunder. Då går det ganska lätt sen att mosa dom med en gaffel. Mosa tills det blir typ en kräm och häll i det i smör och sockerblandningen. Vispa… Häll nu i lite glass, vispa… Och TADAA! Din hallonkräm är klar!

 7. Lina March 15, 2011 at 11:39 #

  Hej igen, det var jag som skrev recpetet på hallonkrämen… Här kommer en bild:

  http://chokladface.blogg.se/images/2011/dsc00251_137706061.jpg

Trackbacks and Pingbacks

 1. Första Läsar-receptet! | Glutenfritt liv - January 8, 2011

  [...] du också ha med ditt favoritrecept på min blogg? Kolla in det här inlägget Share and [...]

 2. Andra läsar-receptet! | Glutenfritt liv - January 15, 2011

  [...] du också ha med ditt favorit-recept på min blogg? Kolla in det här inlägget! Share and [...]

 3. Tredje läsar-receptet | Glutenfritt liv - January 22, 2011

  [...] du också ha med ditt favorit-recept på min blogg? Kolla in det här inlägget! Share and [...]

 4. Ett läsarrecept :) | Glutenfritt liv - March 6, 2011

  [...] du också ha med ditt favorit-recept på min blogg? Kolla in det här inlägget!  Share and [...]

Leave a Reply