Så gullig komentar

3 Jan

Hej! Fick en väldigt fin komentar som verkligen värmde;
Hej!
Jag tycker att du har en jätte-bra blogg om de som är gluten. Som tur är ( För mig asså ) så är jag inte gluten men läser din blogg endån och bakar nästan alla av dina resept! Jag tycker även att du är VÄLDIGT duktig på att baka och att hitta på resept alldelles själv och är en stor beundrare av dig! Min favorit är mintchokladsmoussen, den var jätte-god och bara smälte i munnen. Fortsätt med den här bloggen för det är många som läser den och jag har tipsat många av mina vänner.
Och det är ennu fler som läser den nu när du var med i KP-tidningen. Det vore väldigt roligt om det här kom med i din blogg så att alla kan läsa det.

Tack för en bra blogg från en stor beundrare med namn av Elsa Karlsson!

Tack Elsa Karlsson! :D

Share and Enjoy:
 • Print
 • Digg
 • StumbleUpon
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks

13 Responses to “Så gullig komentar”

 1. Elin January 3, 2011 at 14:33 #

  Hejsan, jag är också glutenallergiker och har varit det sedan jag var två åt ungefär. Den här bloggen har inspererat mig så sjukt mycket! Jag startade precis en egen blogg till tack av dig. elinegluten.blogg.se. Läs gärna! Jag har ofta fått tittat på hur alla andra äter pepparkakor när fröknarna glömt köpa till mig eller när jag e hemma oss nån kompis med några kompisar och de äter massa bular jag inte tål. tack för all inspiration och tips/recept. Det betyder mycket för mig. Så tack Smilla! Tack! //Elin :)

 2. Viktoria January 3, 2011 at 16:21 #

  Aw, vad gulligt! Även jag älskar att få söta kommentarer :>

 3. Elsa January 3, 2011 at 17:19 #

  Tack så grymt mycket att det här fick vara med för du är värd det!!
  Tack för en bra blogg av en stor beundrare med namn av Elsa Karlsson<3

 4. samina January 3, 2011 at 17:55 #

  hej!
  jag såg att du var med i kp.
  och jag har också bakat lite saker från dina recept!
  du är jääääätte duktdig!!!!!!! :)
  pizza bullarna var jätte goda!!
  det är roligt att baka, tycker jag, och om jag inte årkar baka mina recept så har jag kollat på anra recept.
  och du är jätte duktig!
  jag är inte glutenintolerand, så det är lite lättare att hålla på att baka och sånt då, ( tror jag. )
  fortsätt baka bara!
  om du startar ett kondetori så kommer jag garanterat att åka ditt och smaka från mästaren själv!!! :)
  kram! :D

 5. samina January 3, 2011 at 17:57 #

  ps, komentaren var jätte söt!!!!!!!!
  det är roligt med söta komentarer! :)

 6. Emilia January 3, 2011 at 20:17 #

  Hej! Smilla jag är inte glutenintolenrant men jag har en kompis som är de och jag ska nog börja baka det till fester och andra saker och det var super bra att du kom me i KP! när jag såg Cupcake så blev jag jätte sugen och jag ska nog kolla här varje gång för resept…..och det är super coolt att du hittar på egna resept…..tack!:D

 7. Märta January 3, 2011 at 22:15 #

  Hej Smilla!
  Jag började läsa denna blogg idag. Jag är inte “glutenallergiker” men din blogg är jättefin och är rolig att läsa endå! :)
  Jag ska testa att göra dina cupcakes som du skrev om i KP.

  Ha det gött Märta

 8. Alice Gerle January 4, 2011 at 18:48 #

  Hej Smilla!=)
  Jag vill bara säga att jag är ett stort fan av dig och jag blev SÅÅÅ imponerad av dig när jag läste om dig i KP!!! Och vet du vad?,, min mamma har jobbat på ett 4-stjärnit hotell (som kökschef)
  och är jätte duktig!!,,, men jag, mina bullar blir då inte fina!!!,,,, Jag vill bara säga TACK,TACK,TACK för att du´är en så bra förebild för massa människor ute i världen!,,

  Kram Alice.

 9. Amanda Vikström January 7, 2011 at 20:33 #

  Hej dina recept låter så GODA, jag önskade att det här var min blogg. Kan inte det vara min blogg. Du ska vara jätte glad över ditt liv. Men så du vet, vet inte jag vad WEBSITE är för nåt så jag skrev glutenfrittliv.se Jag ar en fråga: Är din pappa känd?? Men du ska absolute fortsätta med den här bloggen. Jag såg din blogg genom kp. Söööötaaa du :)

 10. Amanda Vikström January 7, 2011 at 20:35 #

  kan du ha min msn?? GulligasteAmis@live.se

 11. Richoideedile March 3, 2011 at 15:19 #

  treba zkontrolovat:)

 12. npypivdmun July 3, 2011 at 00:03 #

  6Hmlg7 unebuunzngcr, [url=http://kepohiubrkjv.com/]kepohiubrkjv[/url], [link=http://dlfphlcxyard.com/]dlfphlcxyard[/link], http://hjjmdzkwlwqc.com/

 13. sbxwuankce August 16, 2011 at 04:11 #

  Yz349A viwpbybenazx, [url=http://olqhfjgmbxhw.com/]olqhfjgmbxhw[/url], [link=http://zqfdioqibdcn.com/]zqfdioqibdcn[/link], http://zegqnqhbofra.com/

Leave a Reply