Dietist!

17 Jan

Hej! Jag har under åren varit hos många dietister. Men ingen har funkat så bra. :( Nu ska jag prova en ny dietist,  hoppas hon/han är bättre!

Hos en dietist pratar man om olika nya produkter, får lite info om det nyaste vad det gäller själva allergin och så får man beställa produkter nästan gratis, som man sen får postade  hem till sig! Supersmart och smidigt! Det är roligt att gå till en dietist, särskilt om den är bra ;)

Share and Enjoy:
 • Print
 • Digg
 • StumbleUpon
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks

10 Responses to “Dietist!”

 1. fanny January 17, 2011 at 15:34 #

  Hej Smilla såg dig i kp jag tycker du har bra recept men en sak du kan få veta jag är motsats till dig jag är laktositolerant sa jag har ett önske mål kan du inte baka något med gluten fritt mjöl och men laktosfri mjölk kram fanny <3

  • Jupp January 19, 2011 at 17:07 #

   Det är ju bara för dig att byta ut det till laktos fritt? Det blir ju ingen skillnad ;)

   • räkan January 22, 2011 at 12:50 #

    ee? jo! det är ju gluten hon inte tål! daa

    • räkan January 22, 2011 at 12:51 #

     så det blir faktiskt visst skillnad! ;D

     • Jupp January 29, 2011 at 19:32 #

      Hon bad Smilla att göra nått med glutenfritt och laktosfritt, gör Smilla något med expelvis vanlig mjölk i så är det bara byta ut den mjälken mot laktos ;) Fattar du?

 2. Evelina January 17, 2011 at 18:06 #

  Lycka till med den nya dietisten! :)
  Nog är det bra med dietister alltid, särskilt när dietisten sen skickar recept och så till en. :)
  Men min dietist tål gluten och det är då ganska svårt eftersom hon inte vet så mycket om just gluten, utan mer om mjölkprotein tror jag att det var hon inte tål…? :S

 3. Carolina January 18, 2011 at 09:58 #

  Hej! Jag hittar inte receptet till de där tunnbrödsliknande bröden som du har som bakgrundsbild här på bloggen, skulle du kunna lägga upp det igen? :)

  Ps. Det är jätteroligt att någon som är såpass ung som du är så duktig på och engagerad i att lära dig laga mat!
  /Carolina

 4. Johanna January 18, 2011 at 15:20 #

  Hej Smilla! Stämmer det att du är barn till Cristian Look????? Please, svara!!!<3 Och kan du skriva reseptet på "frosting"?

 5. ahlgrens bilar January 22, 2011 at 12:49 #

  jag har nyss oxå varit os en dietist
  det är ganska långtråkigt, men kul att man kan beställa jättemycket saker! jag får inte dricka mjölk på en hel månad av en anledning… jag får dricka nån konstig alpro soya eller nått :S

 6. Camme January 26, 2011 at 03:51 #

  Hej!
  Jag trillade in här via en länk från Wiki. Vilken söt blogg och va roligt att du är så grym på att baka :) Tänkte också säga att det är himla kul att du berättar och tipsar om olika saker. Nu är jag lite äldre, men jag är ett sk “knasbarn” hade en massa allergier när jag var liten och har fortfarande en del kvar. Och nu kan det bli lite knepigt på middagar då jag har en kompis som är glutenallergiker medan jag är hyperkänslig mot laktos och massa annat. Ska absolut kika in här å kolla på dina recept!

Leave a Reply