Hur jag kom med i KP

20 Jan

Hej! Många har undrat hur jag kom med i KP, så nu tänkte jag förklara det. :)

1. Jag skickade ett mail till KP och berättade om min blogg.

2. (Ett halvår senare) De kontaktade mig och ville göra ett repotage.

3. De kom hem till mig och fotade och intervjuade.

4. Det publicerades.

Det var den lilla historien om hur jag kom med i KP :)

Share and Enjoy:
 • Print
 • Digg
 • StumbleUpon
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks

6 Responses to “Hur jag kom med i KP”

 1. Evelina January 20, 2011 at 22:06 #

  Oj, tog det ett helt halvår! :O
  Men vad häftigt att det bara var att skicka in ett mail! :D

 2. Angelica January 20, 2011 at 22:51 #

  Och det vare tur att du gjorde det, för annars så hade jag ju inte upptäckt din grymma blogg!

 3. Nelly January 21, 2011 at 21:30 #

  Kp is tha best
  :D
  Btw. testade göra dina nougat cupcakes.. eller vad det var..
  skit goà

 4. Nova January 24, 2011 at 20:43 #

  Hejsan Smilla!
  Såg dig i KP. Dina bakverk ser jätte goda ut på bilderna. När min brorsa såg bilden på din Nougat-cupcakes eller vad man ska säga, gapade han hela tiden om att jag skulle göra såna. Om du startar ett konditori i framtiden kommer jag handla där varje dag. Du är så duktig på att baka. Hur gör du egentligen?
  Mvh// Nova, ett stort fán.

  P.S du är så bra på att inspirera =D D.S

 5. Judit=) February 2, 2011 at 22:48 #

  Hej smilla!
  Jag såg dig i KP och jag tyckte att dina cupcakes såg jättegoda ut!;) Jag älskar också att baka, men jag är inte glutenallergiker och jag undrar om det går att göra om dina superbra recept så att de inte innehåller glutenfritt mjöl? skulle vara supertacksam för svar;);)

  • Signe February 3, 2011 at 19:18 #

   Heej smilla!! Jag såg dig i KP, dina cupcakes såg jättegoda ut, jag undrar som Judit, kan man göra dom med “vanligt” mjöl? Hursomhelst så är det en rolig blogg, och kul med en söt bloggerska som skriver om bakverk!!

Leave a Reply