Roligt med snälla människor!

31 Jan

Hej! Det är så himla roligt med människor som verkligen försöker förstå och sätta sig in i gluten.

Även om det inte blir rätt varje gång, är det mycket roligare att mötas av någon som säger “Visst! Det kan vi försöka ordna. Jag är inte så duktig, men jag kan försöka :D ” Än någon som säger “Gluten,? Aja vi får se vad vi kan skrapa ihop…”

Share and Enjoy:
 • Print
 • Digg
 • StumbleUpon
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks

4 Responses to “Roligt med snälla människor!”

 1. Evelina January 31, 2011 at 18:40 #

  Håller med helt! :D
  Alltid roligt med glada människor! :D

 2. Charlotte February 1, 2011 at 18:02 #

  Hej!
  Va glad jag blev när jag hittade din sida i dag (appropå glada människor)
  Jag är mamma till tre barn ( är jag alltsåen 40-årig tant) var av min dotter som är 13 år och min son som är 15 år har båda “gluten”. Det jag fastnade för vara att du på ett så positvt sätt bekriver och visar hur det är att leva med celiaki, att det inte alls behöver vara så jobbigt som många vill tro att det är.
  Det finns nog många som kan inspireras av din blogg, det är bara det att de inte hittat den ännu ;)

  Jag undrar om du har receptet på knäckebröden som du bakar på framsidan, hittade dem inte under recept, de ser så läckra ut.

  Tack för titten på din fina sida och lycka till med fortsatta bak.

  Vänligen Charlotte

 3. Johanna February 1, 2011 at 20:57 #

  Ja! Alltid trevligt med såna som bryr sig! :D

 4. kamilla May 23, 2011 at 14:32 #

  verkligen coolt med trevliga människor =)

Leave a Reply