Den limpan jag brukar äta :)

19 Feb

Hej! Den limpan jag brukar äta till frukost är oftast keabagarens solroslimpa. Den är super tycker jag :) God smak, smakar inte som alla andra glutenfria bröd ;) Den får 4 av 5. Jag gillar även keabagarens bovetelimpa, kolla in den här :) http://glutenfrittliv.se/index.php/2010/08/30/keabagarens-bovetelimpa/

Båda bröden finns att köpa i vissa matbutiker, jag köper de på ica maxi :)

Share and Enjoy:
 • Print
 • Digg
 • StumbleUpon
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks

3 Responses to “Den limpan jag brukar äta :)”

 1. Wow ;) February 19, 2011 at 10:04 #

  Hej Smilla, igår fick jag reda på att jag var gluten och nu undrar jag om du kan gör en lista på innehållsförteckningar som innehåller gluten (tex. vete, durumvete osv.)

  • Marlien August 17, 2011 at 15:54 #

   Wow! That’s a rellay neat answer!

 2. Deacon August 16, 2011 at 02:14 #

  Extermley helpful article, please write more.

Leave a Reply