Lite om mig

26 Feb

Hej! Jag har ju fått en hel del nya läsare i och med att jag var med i Lilla aktuellt. Därför tänkte  jag presentera mig själv här på bloggen :)

Jag heter Smilla och är 13 år gammal. Jag har älskat att baka så länge jag kan minnas, när jag var fyra år var min största dröm att öppna ett konditori. Jag byggde ofta upp mitt lilla konditori i vardagsrummet och låtsassålde kakor och bullar till släkt och vänner. När jag var 5 år fick jag diagnosen Celiaki, glutenintolerans. Det förändrade mitt liv helt och hållet, eftersom att bakning alltid varit mitt största intresse och att baka utan vetemjöl visade sig vara riktigt svårt. Men bakintresset dog inte, det fanns fortfarande där, jag kämpade på med mina klistra degar och platta bullar.

5 år gammal

Maj 2010 startade jag den här bloggen. Jag ville dela med mig av mina recept, tips och erfarenheter till alla andra som var glutenintoleranta. Mitt bakintresse blev väldigt mycket seriösare när jag startade bloggen, då fick jag plötsligt massa människor som väntade på recept och tips.

13 år

På min fritid gillar jag att vara med kompisar, spela basket, sjunga, spela gitarr och pinao. Och att baka förstås ;)  Just nu går jag i sjuan, det är mycket plugg men jag har en bra rutin för att både blogga och plugga :) Bloggen tar lite tid, men det är verkligen värt det!

Det var lite om mig och min blogg, hoppas ni gillade det! Om ni har några frågor, kommentera här under :)

Share and Enjoy:
 • Print
 • Digg
 • StumbleUpon
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks

8 Responses to “Lite om mig”

 1. Jessica February 26, 2011 at 21:24 #

  Du har aldrig prövat baka kladkaka med mjöl man tål ?

 2. Anna February 26, 2011 at 21:27 #

  Gulligt!:)

 3. Lisa February 27, 2011 at 11:34 #

  Vad händer om du får i dig en sked med nån slags vete

 4. Johanna February 28, 2011 at 17:57 #

  Är du barn till Christian Look???

 5. Emelie March 3, 2011 at 22:33 #

  Hehe, på gitarren så har ackordet D ;) ) Hadde bara lust att säga det, hahaha

 6. Tove March 4, 2011 at 17:12 #

  Haha… Jag hatar basket.

 7. sofie♥ March 10, 2011 at 20:16 #

  jag ääääälskar att spela basket!♥

 8. worker jeans April 25, 2011 at 13:09 #

  Greetings. I categorically did some trap surfing and inaugurate this blog. I resolute sooner than personality of this blog present up and it is really incredible.I clearly genuinely from your website.Perfectly, the chunk of posting is in guarantee the entirely finest on this genuinely advantage though subject. I added it and i

Leave a Reply