Piruett!

17 Mar

Hej! Jag har just smakat sempers nya kakor piruett. De var supergoda! De är tänkta att efterlikna singoalla, och de lyckas verkligen! Det som är synd är att det är så få, bara 8 små kakor i ett paket. Man äter upp de på bara två fikastunder. Men som sagt är smaken super! ;)

Share and Enjoy:
 • Print
 • Digg
 • StumbleUpon
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks

11 Responses to “Piruett!”

 1. Julie March 17, 2011 at 16:56 #

  Jag har också smakat dem. De super goda. Det kan jag hålla med om!!!

 2. Yaay March 17, 2011 at 17:45 #

  JA! dom är helt awesome!

 3. Semonies March 17, 2011 at 17:48 #

  Hur fick du “.se” ditt bloggnamn? (Svara i min blogg eller via mejl) BEHÖVER VETA! ):

 4. Erika March 17, 2011 at 22:14 #

  Jag har också smakat dem och de är super goda!!!! När jag åt dem mindes jag faktiskt smaken av Singoalla som jag inte ätit sedan jag var knappt fyra år : )Jag blev jätteglad när jag såg dem

 5. Angelica March 17, 2011 at 22:50 #

  Kul att du har en blogg om att vara gluten. Själv så är jag inte gluten, men det är väldigt kul att du älskar att baka, och att du värkar så bra på det! :) <3

  Kram!

 6. Clara March 18, 2011 at 15:07 #

  Hej! Jag har också smakat piruett kakorna, för jag såg dem i tidningen Bulletinen, som de flesta glutenallergiker får, och tänkte; Jag bara måste smaka de där, för min syster och min tvillingsyster tål gluten, och de tycker att de är jättegoda! Får du också tidninen Bulletinen? :D Din blogg är jättebra!

 7. Clara March 18, 2011 at 15:07 #

  Hej! Jag har också smakat piruett kakorna, för jag såg dem i tidningen Bulletinen, som de flesta glutenallergiker får, och tänkte; Jag bara måste smaka de där, för min syster och min tvillingsyster tål gluten, och de tycker att de är jättegoda! Får du också tidningen Bulletinen? :D Din blogg är jättebra!

 8. Felicia March 19, 2011 at 16:07 #

  Va!!
  Jag har inte hittat dom än ;/

 9. Evelina March 20, 2011 at 16:57 #

  Nu har jag också provat dom och dom är verkligen JÄTTEGODA!! :D

 10. Malin September 29, 2011 at 19:06 #

  Hej! Har du sett att det nu finns med cokladsmak också? När jag var liten fuskade jag och åt ballerina, och det är inte riktigt samma sak men ändå väldigt goda. Jag skriver in lite recept på min blogg då och då, där är allt glutenfritt, det mesta också mjölk och äggfritt. =)
  Fortsätt blogga, många behöver råd och tips!

 11. Liv December 5, 2011 at 23:14 #

  Idag såg jag att det även finns med chocklad! detta gjorde mig väldigt glad eftersom ajg alltid varit mer förtjust i Ballerina än Singoalla, har dock inte hunnit prova dem än.

Leave a Reply