Fuskat?

19 Mar

Hej! Ibland har jag fått frågan om jag brukar fuska någon gång. Jag kan stolt, och helt ärligt, säga att jag ALDRIG har fuskat med flit (alltså ätit något med gluten i fast jag visste det) Jag tror att jag blev så avskräckt som liten, att det var “så farligt” så jag har aldrig gjort det. Och jag vill inte heller, jag vet att det är farligt, och det är ju bara jag själv som tar skada ;) Har ni fuskat någon gång?

Share and Enjoy:
  • Print
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Yahoo! Buzz
  • Twitter
  • Google Bookmarks

7 Responses to “Fuskat?”

  1. Julie March 19, 2011 at 10:42 #

    Nej. Jag vill inte det heller :)

  2. Me, Myself and I March 19, 2011 at 11:26 #

    Nepp ;) Bor du i Sollentuna? Jag har fått för mig det ;)

  3. Emelie March 19, 2011 at 12:17 #

    Varför fuska ?!?! Man tjänar inget på det, bara att man mår dåligt! När jag var liten så trodde jag att jag kunde dö om jag åt gluten så¨jag har aldrig fuskat ^^

  4. lisa March 20, 2011 at 14:19 #

    jaa, jag var i london och dem var jätte dåliga på glutenfrimat. Det var nytt för mig och jag har inga symptomer alls så dår käkade jag müsli. Och nån gång har jag glömt det.
    Men att inte ha några symptomer är det normalt. För även nu när jag bara käkar glutenfri mat så känner jag ingen skillnad!

  5. Evelina March 20, 2011 at 16:54 #

    ALDRIG!! (inte medvetet, nån gång så har det ju blivit fel utan att det är meningen…)

    Jag förstår inte vitsen med att fuska, det är ju bara dåligt för en själv. ;)

  6. Joulin March 22, 2011 at 22:05 #

    hej! vilken superbra och fin blogg du har!
    Jag får verkligen jättemycket tips!
    Jag fick diabetes i Januari detta året, och en månad efter fick jag glutenintolerans.. Jag trodde att hela mitt liv skulle vändas upp o ner, men det går faktiskt bra! Håller faktiskt just nu på att baka en kladdkaka ;)
    Men fuska är inte bra! Jag har ju precis fått det så jag kan inte så mycket, men jag lär mig mer dag för dag!
    Kram

  7. Jannica May 31, 2011 at 11:44 #

    Hej, en fråga bara?
    Det blir oftast tort när man bakar glutenfritt och så.
    Jag undrar varför? Kan man göra så att det inte blir tort?
    För det blir så jobbigt om man ska ta med sig, om man har mackor i en platspåse och så blir de bara smulor……. Det är så jobbigt!!
    Finns det något sätt så det inte blir så smuligt??

Leave a Reply