Egna redskap

23 Mar

Hej! Jag har fått lite frågor om jag använder egna redskap när jag lagar mat. Det var en som frågade såhär;

Hej Smilla! Använder du eget:

-Smörpaket?
-Brödrost?
-Våffeljärn?
-Durkslag?
Förut använde jag eget smörpaket, men nu tar jag oftast samma och kollar så det inte är några smulor.
Brödrost har jag egen hemma, men hos andra skakar jag ur den och skrapar av brödet lite :)
När vi gör våfflor gör vi alltid glutenfria till alla :)
Durkslaget brukar jag antingen diska ur emellan eller skölja den glutenfria pastan först
Jag har även en egen smörgåsgrill :)
Har ni egna redskap?
Share and Enjoy:
 • Print
 • Digg
 • StumbleUpon
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks

8 Responses to “Egna redskap”

 1. Yaay March 23, 2011 at 16:59 #

  japp, eget allting haha :) man vill ju vara så säker som möjligt ;)

 2. Julie March 23, 2011 at 17:44 #

  Jag har eget:
  -Smörpaket (jag vill vara 100% säker) :)
  -Brödrost. :)
  -Har inget våffeljärn. Brukar inte äta våfflor :(
  -Jag använder alltid durkslaget först. :)

  :)

 3. JozzE :) March 26, 2011 at 22:48 #

  -Smörpaket eget
  -Brödrost egen.. Är inte ofta hos kompisar.. :S
  -Våffeljärn har vi samma (:
  -Durkslag har vi typ två men gör typ som du.. ;)

 4. Minna March 28, 2011 at 13:49 #

  Jag har allting eget, toastgärn, smörpaket, våffelgärn, brödrost durkslag osv!

  Safe is the best ;)

 5. ida April 22, 2011 at 22:47 #

  Jag har typ allt eget förutom brödrost och durkslag tror jag.. Eget smör och smörgåsgrill och sånt. Om vi gör våfflor gör vi som ni glutenfria till alla och durkslaget är det ju liksom bara att diska emellan! :D

 6. work knee pads April 25, 2011 at 12:32 #

  Greetings. I categorically did some net surfing and found this blog. I resolute not later than personality of this blog restore a record up and it is really incredible.I clearly genuinely enjoy your website.Perfectly, the chunk of posting is in attest to the entirely finest on this genuinely quality though subject. I added it and i

 7. knee pads work April 25, 2011 at 14:27 #

  Greetings. I actually did some net surfing and inaugurate this blog. I indisputable not later than particular of this blog put up and it is in point of fact incredible.I indubitably genuinely fancy your website.Perfectly, the chunk of posting is in oath the least finest on this genuinely quality even though subject. I added it and i

 8. discount adobe photoshop cs5 August 16, 2011 at 20:19 #

  great site, i really liked reading this article. will come back for more.

Leave a Reply