En god klubba :)

24 Apr

Hej! Här är ett enkelt och roligt recept om man vill göra en egen supergod klubba. OBS! Läs igenom hela receptet innan du provar :)

Du behöver: 1 påse ahlgrens bilar och ett spett/glasspinne/någon-ty-av-pinne

Så här gör man: Lägg en näve av bilarna på en tallrik och kör i mikron på högsta värme i ca 30 s. Alla bilar ska smälta och bubbla upp. Sen gäller det att vara snabb, när du tar ut tallriken så sjunker bil-kletet ihop. Då får man ta pinnen och försöka snurra upp kletet på den. Det kan vara ganska svårt, jag gav upp och tog med fingrarna istället. Det gäller i alla fall att få upp de smälta bilarna på pinnen. Efter ca två minuter stelnar smeten och då måste man ha fått upp så mycket som man vill ha på pinnen. Sen lägger du klubban i frysen i ca 30 minuter så att den verkligen stelnar. När du tar ut den igen är den hård och supergod! Väl värt att prova!

Share and Enjoy:
 • Print
 • Digg
 • StumbleUpon
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks

2 Responses to “En god klubba :)”

 1. Ewe April 26, 2011 at 14:58 #

  Blir det en eller flera klubbor av en näve bilar? :)

 2. Majzzen April 29, 2011 at 18:58 #

  verkar gott

Leave a Reply