Produkter från Bob’s Red Mill

28 Apr

Hej! För ett tag sen fick jag lite produkter fårn ett företag som heter bob’s red mill :) De bad mig utvärdera de och nu ska jag säga vad jag tycker :) Jag tänkte utvärdera två produkter som jag båda gillade, en som hette chococlate chip cookies- mix och Hearty whole grain bread-mix.

Bob’s Red Mill är ett företag som kommer att lansera sina produkter i Sverige snart, till sommaren. Vissa butiker har redan tagit in deras varor. De har redan lanserats i Danmark vad jag förstod. ;)

Jag börjar med chococlate chip cookies- mix. Det var väldigt enkelt och det blev nästan ingen disk (+ i kanten ;) ) Jag tyckte att degen luktade lite äckligt, men när man väl gräddade de så blev de helt okej i smaken. Det som var ett stort plus var konsistensen. De var sega, krispiga och luftiga! Big like! :D Jag är lite emot att göra kakor av en färdig mjölblandning, men de här var faktiskt goda! :D

GF Chocolate Chip Cookie Mix

Utvärdering på brödet får ni imorngon :) Kolla då, skriver det kl halv sju, innan jag går till skolan :)

Share and Enjoy:
 • Print
 • Digg
 • StumbleUpon
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks

3 Responses to “Produkter från Bob’s Red Mill”

 1. Matilda April 28, 2011 at 16:58 #

  Hej, har ni testat Frias bovetefralla? Supergod och så innehåller de typ morötter så det är ganska saftigt. Det är ganska nyttigt också tror jag, godaste brödet hitills :D

 2. Ewe April 28, 2011 at 18:43 #

  Roligt med ett nytt märke! ;)

 3. Yaay April 29, 2011 at 18:00 #

  ett tips med brödmak, är att skaffa en bakmaskin med glutenfritt program! Jag har det och det är så enkelt så ;) bara lägga in alla ingridienser i bakskålen lägga ner den i bakmaskinen och sätta på den! Efter två timmar är det ett jättebra bröd!

Leave a Reply