Ni har väl inte missat?

28 May

20110528-103423.jpg

Share and Enjoy:
 • Print
 • Digg
 • StumbleUpon
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks

One Response to “Ni har väl inte missat?”

 1. Hej! Jag sökte efter nå bloggar med såna som är glutenintoleranta för det är jag också…har haft det i ca 1 månad (då jag varit medveten) … har nog haft det en längre tid men det konstaterades först för ca en månad sen efter massa undersökningar att det var det.

  Jag undrar om vi sku kunna ha kontakt för som jag märker är du en matglad person och det skulle vara jättesnällt/bra att ha kontakt med en som är glutenintolerant som man själv… och få hjälp på traven. Jag är ju som sagt ganska ny och det vore bra med lite hjälp och annors också hålla kontakt med en som har samma sjukdom/allergi som en själv…
  Om det är okej?
  Kram! (:

Leave a Reply