Var jag gör mina Videoinlägg

28 May

Hejsan! Fick just en fråga om var jag gör mina videoinlägg. Svaret är enkelt, jag redigerar ihop de i Windows Moviemaker och sen publicerar jag de på youtube.

Lägger in lite mer info om videoinlägg, när jag ändå håller på :)

*Det tar ca 2 timmar att spela in ett videoinlägg.

*Det är alltid min lillebrorsa, Sebastian, som spelar in.

*Vi brukar alltid få ta om några scener för att han eller jag skrattar. ;D

*Vi spelar in med min mammas cannon digitalkamera.

*Det tar ungefär 30 minuter att redigera ihop 1 minut. Det låter mycket, men jag lägger ihop ljud, musik, bild och text.

*Det är alltid jag som redigerar mina videoinlägg.

*Låtarna som jag väljer är alltid låtar som jag gillar väldigt mycket och som inte är så lugna.

*Det tar otroligt lång tid att ladda upp ett videoinlägg på youtube. Det brukar ta mellan 40 minuter och 1 timme.

*Det är otroligt roligt att göra videoinlägg om man har tid!

20110528-105101.jpg

Share and Enjoy:
 • Print
 • Digg
 • StumbleUpon
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks

7 Responses to “Var jag gör mina Videoinlägg”

 1. Klara May 29, 2011 at 17:56 #

  Den pastan du gjorde,går det att göra med 65 gram vanligt mjöl? För när jag prövade blev min deg kladdig och gick nästan inte att kavla ut = tjock pasta.
  Eller har du någon speciell “ihoprörare”? Jag använde elvisp. Skulle vara jätte bra om du svarade! :)

 2. -Du har den bästa bloggen!!!! June 1, 2011 at 21:15 #

  Hej, gud vilken fin blogg du har och hur gör du så bra videoklipp där du bakar, jag är lika tokig i att baka och det är så roligt att följa din blogg, fast jag är inte glutenallergiker utan mjölkproteinsallergiker, men det är ändå en superduperbra blogg, fortsätt med det du gör, för det gör du bara bäst:):):):):):):)
  MVH/Gillar du blogg

 3. Maja June 3, 2011 at 14:51 #

  jag vill gjärna baka cupcake, som du gjorde, men du använder ju dej bara av glutenfritt mjöl. Kan man använda vanligt mjöl också? för det känns lite onödigt att köpa glutenfritt när jag inte behöver det!

 4. Matilda June 7, 2011 at 15:23 #

  Hej Smilla! Jag såg din artickel i KP och idag kom jag på att jag kan kolla på din blogg. Den var jättefin! Vílket bakverk är du mest nöjd över.

  Kram: Från Matilda som prenumererar på KP

 5. Lella September 20, 2011 at 16:37 #

  After reading your blog post I browsed your website a bit and noticed you aren’t ranking nearly as well in Google as you could be. I possess a handful of blogs myself and I think you should take a look here: http://articlemarketingrobots.org You’ll find it’s a very nice tool that can bring you a lot more visitors. Keep up the quality posts

 6. Biuro Turystyczne September 28, 2011 at 19:49 #

  Hiya, I’m really glad I’ve found this info. Today bloggers publish only about gossips and net and this is actually frustrating. A good site with exciting content, this is what I need. Thank you for keeping this site, I will be visiting it. Do you do newsletters? Can not find it.

 7. Dewi Negara November 9, 2011 at 02:20 #

  Rattling nice style and excellent written content, practically nothing else we require :D .

Leave a Reply