Svårt med färdigmat!

31 May

Hej! jag har just insett hur svårt det är att hitta färdig glutenfri mat på t ex Ica. Jag skulle köpa lunch och det fanns typ bara några få olika altenativ.

Jag valde någon japansk biffgryta, den var faktiskt riktigt god! Tyvärr hade jag ingen mikro, men den funkade att äta kall med :)

20110531-013614.jpg

20110531-013639.jpg

Share and Enjoy:
 • Print
 • Digg
 • StumbleUpon
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks

3 Responses to “Svårt med färdigmat!”

 1. Yaay May 31, 2011 at 14:16 #

  Själv tycker jag inte att det är så kul att köpa värsta grytan när mina kompisar köper frallor. Det är väldigt nedsättande! Det borde finnas glutenfria mackor, färska, varje dag till oss med :( Vi kan inget göra åt att vi inte kan äta gluten. Men ansvarande för matäffärer etc. kan göra allt lättare för oss. Men väljer dom att göra det?? Nejdå, varför skulle dom?? För dom blir det ju bara en extra kostnad. Inget mer.

 2. Malin June 1, 2011 at 08:11 #

  Håller med dig Smilla, färdigmat är inte lätt att hitta. T.o.m. köttbullar har blivit svårare att hitta. Vi gör köttbullar själv och har i frysen, men ibland behöver man något snabbt.
  I vår ICA-butik säljer man faktiskt bake-off glutenfria bullar och bröd. Vi är jätteglada för det. När jag handlar lördagsbullar kan även min dotter få färska bullar. Jag trot att om man förklarar för butikerna går det säkert att fixa.

 3. Denise June 2, 2011 at 16:36 #

  Jag är vill testa dina recept men jag undrar om man kan använda Vanligt mjöl för jag är inte glutenallergiker :)

Leave a Reply