SvD-artikel försenad

14 Jun

Hejhej! Några av er har frågat när SvD-artikeln kommer. Jag smsade repotern och frågade och han sa att han tror att den ska gå i veckan, men han vet inte säkert. Han vill att den ska gå på ett speciellt ställe i tidningen, därför tar det lite tid. Så nu vet ni! :)

Share and Enjoy:
 • Print
 • Digg
 • StumbleUpon
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks

5 Responses to “SvD-artikel försenad”

 1. caroline June 14, 2011 at 20:11 #

  Hej!
  Du har en väldigt fin blogg! :)

  Jag är också glutenallergiker, idag så fick jag i mig gluten vilket inte har hänt på mer än fyra år. Kika in på min blogg där jag just gjort ett inlägg hur det hände.
  Kram <3

 2. Ulrika June 21, 2011 at 08:47 #

  Hej,

  Jag är mamma till dotter med celiaki. Jag måste säga att din sida är jättefin. Tack för fint tips om Färna herrgård!

 3. Frida June 21, 2011 at 08:58 #

  Hej Smilla,
  Jag läste om dig i SvD, min son är också glutenkänslig. I vår familj äter vi lite åt LCHF-hållet (automatiskt glutenfritt och diabetes vänligt), så jag tänkte tipsa dig om att kika på såna recept. Särskilt för efterrätter och ‘tårtor’, som det lät som du saknade ibland. Det finns massvis med supermumsigt, men vill man gärna baka får man tänka om och nytt.

  För såser använder jag bara vispgrädde (och kryddning förstås) och sen lite filadelfiaost för att tjocka till den mer om man vill det (ta lite i taget, det blir snabbt tjockt).
  Lycka till med fortsättnignen

 4. sofia June 21, 2011 at 10:15 #

  Hejhej!

  Jag läste artikeln om dig i Svd idag, och jag blev både imponerad och inspirerad. Ville egentligen bara berätta det!
  Trots att jag inte är glutenintolerant kände jag igen mig i mycket, särskilt det du sa om “hon som äter konstig mat” och om att det är väldigt tråkigt att inte kunna ens smaka lite när någon bakat en tårta eller liknande.
  Jag kan av olika anledningar inte äta så mycket av varken fett eller kolhydrater, och äter därför enligt en ganska strikt diet för det mesta. Har länge funderat på att skapa en blogg som liknar di men aldrig tagit tag i det, men efter att läst om dig och kikat här så är jag mer inne på det spåret igen :)
  Tror att folk behöver någon som dig, som både inspirerar och ger kraft att ta hand om sig själva med hjälp av kosten!

 5. matilda June 25, 2011 at 00:31 #

  vad heter reporten om han heter johnson i efter namn kanske han är pappa till min bästis svara gärna älskar bloggen läs gerna min vgdmatilda.blogg.com ses

Leave a Reply