Läs SvD idag vettja!

21 Jun

Kul att det uppmärksammas!

20110621-012635.jpg

Share and Enjoy:
 • Print
 • Digg
 • StumbleUpon
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks

3 Responses to “Läs SvD idag vettja!”

 1. Shareen June 21, 2011 at 19:00 #

  Hej hej :)

  Jag kom hit genom länken http://www.svd.se/nyheter/inrikes/svenskar-tidigt-kansliga-mot-gluten_6259910.svd Bra jobbat, Smilla. Jag har inte glutentolerens och tycker din blogg ger hopp till andra.

  Jag kan tipsa lite asiatisk/indisk/malaysisk recept om du är intresserad. Nuddlarna är gjort av ris eller mungböner, curry kan man göra själv, sen har man ris ju :) Hör av dig till min email address:)

  Cheers,
  Shareen

  • Sophie Brömster June 27, 2011 at 10:00 #

   Jag tycker också att det låter som ett spännande recept. Smilla, säg till om det blir något. Annars så får du gärna tipsa mig också Shareen, jag har ju inte din mejladress men du skulle kunna nå mig på sophiebromster@hotmail.com

 2. Sophie Brömster June 27, 2011 at 10:02 #

  Smilla, jag ville bara säga att jag läste artikeln i tidningen förut och det gjorde mig jätteglad när jag såg att de lyfte fram frågan Det är viktigt att lyfta fram funktionsnedsättningen som glutenintolerans faktiskt innebär. att dessutom koppla den till någonting positvit, precis som din blogg gör, tycker jag är helt rätt sätt.

Leave a Reply