När jag reser

4 Jul

Hej! När jag är ute och reser brukar jag printa ut översättningskort från celiakiförbunders hemsida (googla översättningskort celiaki och klicka på första länken) Där kan man välja vilket språk man vill ha och så får man ett litet kort där det på ena sidan står på svenska, typ “jag är glutenintolerant, det innebär att jag inte kan äta saker med vete, korn & råg som finns i bland annat ….” och på andra sidan står språket som man har valt. Det ä lite svår att förklara, men gå in och kolla!

20110627-063701.jpg
sånna här kort skrev jag ut inför Cypern.

Share and Enjoy:
 • Print
 • Digg
 • StumbleUpon
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks

3 Responses to “När jag reser”

 1. Malin July 4, 2011 at 08:07 #

  Precis hemkomna från Cypern, en underbar ö. Vi änvände också översättningskorten och det fungerade väldigt bra. Min dotter fick själv bestämma vad hon ville ha för mat medans vi andra hade all inclusive. Det mesta kunde hon äta, men det blev mest kycklig för hennes del. De på hotellet var fantastiska och väldigt hjälpsamma.

 2. Emelie July 10, 2011 at 21:43 #

  Haha, seriöst! Sånna harr jag när jag reser!

 3. fanny,11år July 23, 2011 at 17:07 #

  jag använder också sånna kort!
  vi har precis varit i Frankrike och om vi inte visste vad vi skulle beställa åt mig så tog vi fram kortet och allt blev perfekt!

Leave a Reply