PANIK!

23 Aug

Hej! Har haft riktig panik de här blogg-lösa dagarna! Jag har verkligen velat blogga, men av någon konstig anledning ville inte bloggen godkänna mitt lösenord när jag skulle logga in. Så jag klickade på forgot password, och då så skulle de skicka ett nytt lösen på mail, men jag fick inget mail.

Så där stod jag, utan mail, men med nytt lösenord som jag inte hade någon aning om vad det var. Jag ville så gärna bara kunna logga in och förklara hur det var. Men så nyss, tittade jag i min skräppost-låda i mailen. Där låg det! Så nu funkar det igen! :D Happy face! :D

Nu e jag så glad, men så trött för att skolan började igår, så idag får ni nöja er med en av mina favorit-mat-bilder i repris. Sov gott!

Share and Enjoy:
 • Print
 • Digg
 • StumbleUpon
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks

2 Responses to “PANIK!”

 1. Cajsa August 24, 2011 at 11:20 #

  Hej, skulle du kunna lägga upp ett recept på glutenfria drömmar? Tror inte du gjort det innan. Superbra blogg förresten! :)

 2. Linnea August 24, 2011 at 11:50 #

  Hejsan! :)
  Så kul att jag hittade din blogg.. man blir väldigt inspirerad och får bra tips och ideér.
  Videoblogga.. SUPERBRA! :D det är så himla kul att kolla på dom.. så kämpa på med dom. Mer av det, tack! ;P

  men jag har, varje gång jag läst din blogg, funderat på:
  “dom där tunnbröden(?) som du har som bakgrund, ser goda ut!” såå.. har du recept på dom? :)

Leave a Reply