Kalaas :D

24 Sep

Hejsan, igår hade jag kalas för släkten på mammas sida. Jag fick en alldeles egen Canon eos 600D :D :D :D Så nu komemer det bli riktigt många, snygga bilder här på bloggen :)  Börjar med att lägga ut bilder på den vita prinsesstårtan jag gjorde. Klicka på ordet prinsesstårtan så kommer ni till receptet ;)

Men, nu till bildbomben :D

Share and Enjoy:
 • Print
 • Digg
 • StumbleUpon
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks

2 Responses to “Kalaas :D”

 1. vad härlit med helt egen systemkamera :D har själv haft en sen 2009 men köpte för 3 veckor sen en lite proffsigare system än min förra ;)

 2. annars så måste jag säga att sista bilden du lagt på detta inlägg här helt enormt för mig så jag inte kan se bilden ordentlit utan måste både scrolla neråt å och åt sidorna..

  är det bara för mig som de ser ut så eller för andra med? :O

Leave a Reply