Piruett choklad

18 Oct

Hej! Har också fått hem ett paket av sempers nya chokladkakor “piruett choklad” som de vill att jag ska testa. I’m in looove när det gäller vanliga hallonpiruett, den här chokladvarianten var inte liika god, men god ändå ;) Jag trodde att den skulle smaka lite annourlunda, liksom mera nougatigt. Men de var ändå värda att testa :D Och med ett glas mjölk till var de gooda :)

Share and Enjoy:
 • Print
 • Digg
 • StumbleUpon
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks

6 Responses to “Piruett choklad”

 1. johanna October 18, 2011 at 22:25 #

  jag tycker dom är supergoda :D (å står ju att det är chokladsmak ;) ) synd bara att dom ska vara så förbannat dyra å väldigt lite kex i förpackningen:(

 2. Anna October 18, 2011 at 22:41 #

  Jag tänkte tipsa dig om dom men du hann före! :D Tyckte också de var goda! Har du sett förresten att Pågen har börjat göra glutenfritt bröd? Såg de i hyllan bland de vanliga färska bröden, ska köpa nästa gång jag handlar!

 3. Eliin October 19, 2011 at 21:02 #

  HEEEEJ!
  Jag är me gluten :D typ helt ensam på hela skolan xd
  haha, men din blogg är awesome :)
  och kakorna är helt gooda,
  jätte fint namn btw :)

 4. Malin October 19, 2011 at 21:33 #

  På tal om Pågenbrödet. Hittade det i vanliga brödhyllan och köpte en paket till dottern. Helt okej tyckte hon, och så tyckte jag också som inte har någon glutenallergi.

 5. johanna October 19, 2011 at 22:07 #

  jag har testat det mörkare brödet från pågen, tyckte inte vet var något speciellt….

 6. Ida November 4, 2011 at 14:29 #

  Hej!
  Jag håller med dig, hallon är mycket godare än chokladen, dom smakar ju inte ens choklad, det var synd!
  Ha det bra :)

Leave a Reply