Allt för hälsan -mässa!

22 Oct

Hej! Den 10 – 13 november är det allt förhälsan-mässan 2011.

Gissa vem som kommer att komma dit på torsdagen för att stå i celiakiförbundets stånd?

JAG 😀

Så kom dit 🙂 Den är från kl 11.00 – 20.00 (jag antar att jag kommer att vara där hela dagen, det är vad som har sagts än så länge iaf :)) Kom på kvällen en snabbis och säg hej, det vore superkul om någon läsare kom förbi! Jag svarar på alla frågor ni har 😉

Det jag ska göra där har inte med min blogg att göra, jag ska representera celiakiförbundet. Vad jag ska göra får ni se om ni kommer dit 🙂 (vet inte om det är hemligt eller inte, men det är iallafall ingen big deal 😉 )

Men kom förbi en sväng 😀  Jag och en kompis kommer att stå där och vara allmänt sociala 🙂

Allt för hälsan 2011

Share and Enjoy:
  • Print
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Yahoo! Buzz
  • Twitter
  • Google Bookmarks

No comments yet

Leave a Reply