Pågen har glutenfritt färskt bröd?!

30 Oct

Hej! Många har kommenterat om pågens glutenfria färska bröd. Själv har jag inte sett det, förens idag!

20111030-092524.jpg

Tyvärr var det slut, men så fort det kommer nytt ska jag köpa och smaka!

Vilket stort steg i den glutenfria världen, jag har aldrig sett något färskt glutenfritt bröd :o hoppas bara att det inte är supertorrt. Någon av er som har smakat? :)

Share and Enjoy:
 • Print
 • Digg
 • StumbleUpon
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks

14 Responses to “Pågen har glutenfritt färskt bröd?!”

 1. Axel October 30, 2011 at 11:03 #

  varning varning går sönder lätt och smakar illa om man inte rostar det

 2. Emelie October 30, 2011 at 12:05 #

  Jag har smakat det, men jag tyckte inte det var någon höjdare… Men det var inte så färskt längre då för det var bakat för 6 dagar sen, det är väl det som är problemet att det inte är lika många som köper det.
  Men ska smakat än gång till när det är ny bakat och hoppas att det är godare då :)

 3. Anna October 30, 2011 at 12:21 #

  Jag har smakat två olika sorter, det ena ljusa var torrt redan från början men det andra mörka brödet var hur gott som helst. Känslan av att kunna ta brödet direkt ur påsen utan att behöva micra/rosta är underbar. Äntligen slipper man sitta ensam kvar vid frukostbordet ;)

 4. Malin October 30, 2011 at 16:08 #

  Jag har provat det ljusa och jag var inte imponerad. Blev också superglad men det smakade inte mycket alls och trillade i sär så torrt var det, var ändå bara 2 dagar gammalt. Fick rosta det för att det skulle kunna ätas. Påminner mycket om vakuumförpackade bröd. Tyvärr.
  Men testa du och se vad du tycker, det slår inte Frias om du frågar mig.

  En liten sak för de som är superkänsliga: Jag kan inte hitta någonstans på påsen där det står var de bakat det någonstans. Min sambo har jobbat på Pågen och det är absolut inte en glutenfri miljö med allt mjöl överallt. Bara en tanke.

 5. johanna October 30, 2011 at 23:55 #

  jag har smakat det med linfrön, och det va ungefär som ett upptinat fria grova.. å ja lite tort, fast rostade man de så blev de ok :) fast tycker ändå inte de va så jätte gott.. ska smaka den andra sorten också :)

 6. Anna October 31, 2011 at 09:32 #

  Hej! Vet du om att Schär har glutenfritt, färskt lantbröd? Riktigt gott faktiskt, inte alls torrt och har inte en konstig konsistens. Vet inte var du bor men i stockholm hittar jag det på ica! :)

 7. Yaay October 31, 2011 at 10:44 #

  jadå! Det var jättegott!!

 8. Karin October 31, 2011 at 16:57 #

  Hej! Ja jag har provat! De har två sorter, ett ljust surdegsbröd och ett mörkt surdegsbröd. Båda var jättegoda tycker jag! De var inte torra, men rostar man dem blir det verkligen en helt annan nivå!

  Jag är mycket positiv till båda sorterna :D

 9. vanessa October 31, 2011 at 20:56 #

  Hej, hamnade hos dig av en slump när jag googlade om blogg & glutenfritt. Min dotter fick smaka detta bröd idag (hon är glutenintolerant) och nästan hjulade av glädje :-) Hon tyckte att pågens glutenfria surdegsbröd var en hit. Hoppas att du hittar och kan provsmaka!
  hälsningar, Vanessa

 10. Anna November 1, 2011 at 03:53 #

  Ett måste om man köper pågens är att de är färska för de blir snabbt torra. Har man sen inte ätit upp de på några dagar så går det ju bra att frysa de. Jag tycker att det mörka brödet slår fria och alla andra brödsorter jag testat tidigare med hästlängder.

 11. Isabel November 2, 2011 at 13:08 #

  hej jag har ätit pågens glutenfria bröd, håller med att det går sönder och smullar jätte lätt men det är jätte gott! ps. jag älskar din blogg.

 12. Evelina November 4, 2011 at 12:21 #

  Ja, det är ju jättebra! :D själv har jag smakat en gång, och det är faktiskt väldigt gott :D förvara i kylen och micra så blir det inte torrt ;)
  Det konstiga är att jag köpte det förut, och sen när jag skulle köpa det till hemkunskapen dagen efter fanns det inte, men dom skulle prata med den som är “bröd-ansvarig” och berätta att det var efterfrågat. Men sen dess har jag inte sett till brödet igen. :S :/

 13. Cicci November 17, 2011 at 17:50 #

  Blev jättebesviken. Jag hann förvänta mig den goda smaken av “farligt” bröd… Men ica Maxi bakar oxå glutenfritt i sitt bageri och det va helt ok=) kompakt och nästan saftigt! Vi är ju inte bortskämda med gott bröd direkt såvida man inte bakar själv.
  Vänligen Cicci

 14. Lokes mamma November 30, 2011 at 22:35 #

  Min sambo och svärfar jobbar på Pågen, och deras glutenfria bröd bakas inte på samma ställe som det andra brödet.
  Vår pojke på 6 år som är glutenintolerant tycker det är ok, men hans favorit är Frias gröna.

Leave a Reply