Sjukt goda halstabletter

6 Nov

Hej! Nu så här i förkylningstider tänkte jag tipsa om några sjukt goda halstabletter, senega heter de och går att hitta på de flesta apotek. Och så är de naturligt glutenfria förstås ;) Så checka in de!

(det ska vara en orange förpckning is för röd, men jag hittade ingen bild ;) )

Share and Enjoy:
 • Print
 • Digg
 • StumbleUpon
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks

3 Responses to “Sjukt goda halstabletter”

 1. Hej :) November 6, 2011 at 18:24 #

  Vad smakar dem då? :)

 2. Anna köhler November 7, 2011 at 13:16 #

  låter ju kanon att det finns glutenfria halstabletter har nyligen fått min diagnos glutenintolerant
  kan du göra ett videoinlägg hur du gör pizzabullar eller kanelbullar

  du är bäst smilla

 3. Fanny November 7, 2011 at 17:43 #

  Hej!
  Ville bara säga att jag just läst din blogg och jag tycker du är sjukt duktig! Jag vet att det inte alltid är kul att vara gluten, kände så väl igen mig när du skrev om din hemkunskapslärare! Men, du är grym och fortsätt blogga!

  Ta hand om dig!

Leave a Reply