GLÖM INTE!

8 Nov

Att jag kommer att vara med på allt för hälsan-mässan i övermorgon (på torsdag)! :) Kom förbi en sväng och säg hej, skulle bli superglad då :D

Allt för hälsan 2011

Share and Enjoy:
 • Print
 • Digg
 • StumbleUpon
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks

3 Responses to “GLÖM INTE!”

 1. Annika November 8, 2011 at 21:31 #

  Hej!
  Annika med Bak & Mat-bloggen. Vilken fin sida du har. Klart vi ska stötta varandra!! Jag tipsar gärna om din blogg. Min är ju inte bara gluten, men det gör kanske inte så mycket.
  Jag har även en fb-sida om du är intresserad. facebook.com/bakomatforalla. Jag kommer och hälsar på dig när mat för alla-mässan är om två veckor.
  Ha det fint!
  Annika

 2. Veronica Widarsson November 15, 2011 at 16:37 #

  Hejhej! Jag är 19 år och har varit glutenintolerant sen jag var 3 år. Din sida är otrooligt bra och hjälper mig nästan varje gång jag bakar. Hittade den när jag skulle göra pizza och nu använder jag bara det receptet jag fått härifrån (underbara degen) :) Jag skulle komma på mässan men nu har jag inte råd :( ( men det är inte sista gången du är med i nåt sånt, garanterat! Lycka till på mässan och ha det bra!! Mvh Veronica

 3. Alva Sp November 15, 2011 at 16:47 #

  Hej Smilla! Jag var på alla dem där mässorna i söndags, men när jag väl hade hittat fram till ditt bås så var du inte där!:( Det var väldigt tråkigt för jag hade verkligen sett framemot att se dig i verkligheten! Jaja, jag kanske ser dig någon annan gång i något annat sammanhang…

Leave a Reply