Länkbyten!

9 Nov

Hejhej! Jag har fått många kommentarer på min blogg att ni läsare har startat egna glutenbloggar, stämmer det? Kul i så fall!
Skulle just du som startat en sån blogg vara intresserad av att jag skriver om dig på min blogg?

Om nån vecka  kommer jag att göra länkbyten med lite olika glutenbloggar. Det innebär att jag skriver någon meing om varför man ska kolla på just din blogg och så länkar jag till den.

Det kan till exempel se ut så här:  Kolla in den här bloggen, den drivs av två 14-åriga tjejer som lägger ut bilder och skriver om sin vardag med mycket humor ;) Så klicka här, ni kommer inte bli besvikna!

Sen så skriver du om mig och glutenfrittliv på din blogg, och på det sättet så får både du och jag många fler läsare :)

Om du vill att jag ska skriva så om dig och din blogg gör du så här:

1. Kommenterar i något inlägg att du vill att jag ska skriva om din blogg.

2. Skriver om glutenfrittliv på din blogg.

Sen så kommer jag skriva om din blogg :) Enkelt va? Och du kommer garanterat att få många fler besökare! Så kommentera på :)

Share and Enjoy:
 • Print
 • Digg
 • StumbleUpon
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks

10 Responses to “Länkbyten!”

 1. Anna November 9, 2011 at 10:57 #

  Hej Smilla! Jätte bra blogg, jag är själv glutenintollerant och får jätte mycket inspiration av dig, att prova nytt och inte skämmas för den man är!
  Jag läste förut att du skrivit om gluten i sushi och själv älskar jag sushi så lära läsa lite mer om det,, Har du hört nått om att de kan använda mjöl för att binda ihop riset eller att det kan vara vete i risvinägerblandningen? jätte tacksam för svar :)

  Kram Anna

 2. Viveca November 9, 2011 at 11:44 #

  Hej Smilla!

  Som du kanske känner till så är jag som skriver här just nu delägare i ett företag som tillverkar glutenfria produkter: MixWell. Våra produkter finns i livsmedelsbutikerna och på Apotek.
  Om du skickar din adress så ska vi gärna skicka lite olika mixer som du kan provbaka med. Idag är det många glutenfria bagerier i Sverige som använder MixWells olika mixer när dom bakar.
  Ett stort lycka till med din blogg. Du fantastiskt duktig både när det gäller att skriva, fotografera och som det ser ut gör du väldigt goda bakverka också.

  Många hälsningar
  Viveca
  Nya MixWell AB

 3. Malin November 9, 2011 at 19:02 #

  Hej!
  Min blogg är inte en specifik glutenblogg men alla recept jag lägger ut är gluten,mjölk och äggfria, det finns ganska dåligt men kombinationsrecept där ute. Du väljer själv om du vill lägga upp den, jag är inte ute efter fler besökare men alltid kan det ge nån ett bra tips!

  mvh Malin

 4. Ina - Glutenfrihet! November 9, 2011 at 19:33 #

  Vad roligt med länkbyten! Ska bli kul att kolla igenom de bloggar du länkar till och se om man hittar några nya favoriter. Du får gärna länka till min blogg Glutenfrihet! om du vill. Jag har faktiskt redan länkat till din, kolla in här: http://glutenfrihet.blogspot.com/2011/03/glutenfritt-liv.html

 5. Anna köhler November 11, 2011 at 11:43 #

  Hej Smilla
  min blogg är ganska ny men jag skicka in den

 6. Emelie November 12, 2011 at 14:01 #

  Det skulle vara roligt med ett länk byte men jag driver en blogg med både gluten och mjölk protein så du får välja själv om du vill länk byta :)
  Ha det bra!

 7. Mia November 14, 2011 at 10:05 #

  Hej! Kul ide med länkbyte! Du får gärna nämna min blogg också! :) Tänkte att jag kan testa ett recept från din sida och länka till din blogg på det viset! :)

  • Mia November 15, 2011 at 17:50 #

   Nu är du “länkad” på min blogg :)

 8. Linda November 17, 2011 at 23:31 #

  Hej!
  Jag har just hittat hit och skulle gärna vilja få min blogg presenterad.:-)
  Jag har nyss fått min diagnos och har sedan dess bloggat glutenfritt. Gjorde ingen ny blogg så det finns även recept med gluten där.

 9. Anna December 8, 2011 at 09:08 #

  Min blogg är ganska ny och skulle bli jätte glad om du länka den :) jag håller på med foto också, men skulle bli jätte glad om du kunde länka den :)

Leave a Reply