Jul!

29 Nov

Hej! Nu börjar det närma sig julen, i söndags var det ju första advent :) Har grymt mycket prov och julstök som måste fixas, så ni får ha överseende med bild- och blogg bristen.

Men  jag har bestämt mig för att lösa detta genom att varje fredag publicera 2 av mina favorit-julrecept! :D

Vissa har legat på bloggen förut (men det är väl ingen som har följt min blogg sen den startades? ;) ) Bilderna kommer att vara antingen mina, tagna för ett år sedan innan jag visste hur man fotade, eller googles ;)

Så kanske jag slänger in några nya recept eller bilder, allt beror på om jag har tid. Men de två recepten kommer iaf ligga där de fyra kommande fredagarna :)

Börjar med att slänga in lite julbilder så ni kommer i stämning :)Dock är bilderna tagna för ett år sedan, med min första system, så de är inte superbra, men jaja, ni fattar grejen ;D

Share and Enjoy:
 • Print
 • Digg
 • StumbleUpon
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks

One Response to “Jul!”

 1. Disa November 29, 2011 at 18:41 #

  Hej du! Läste just om dig i en gammal artikel i KP. Och om du någon gång skaffar ett glutenfritt konditori, lova då att jag blir din första anställda! Jag är inte glutenintolerant, men det skulle vara bra (och framförallt väldigt kul) om jag fick lära mig att baka glutenfria saker. Det är sånt man inte bryr sig om när man inte är intolerant, men jag har redan lite erfarenhet och vet hur viktigt det är att inte få i sig gluten. Och hur tråkigt det är när man inte hittar något glutenfritt när man ska fika.
  Det var allt. Tack för mig! :)

Leave a Reply