116 dagar

26 Apr

Nu har jag inte bloggat på 116 dagar. Herre gud! Det har varit otroligt skönt, mina betyg har höjts och jag har varit mindre stressad. Men just idag känner jag för att skriva ett litet inlägg ändå.

Jag har fantastiska planer inför min framtida “gluten-karriär”, men de får ni höra om när det blir lite mer klart. Just nu kan jag berätta att jag fortfarande är gluten, fortfarande äter glutenfri mat och fortfarande bakar ;)

Senast igår bakade jag köttfärspiroger. De blev verkligen supergoda, jag älskar när man bakat 30 piroger som man fryser in och sen kan tina upp till lunch/mellanmål/brunch på lata helger. Här är receptet jag använde mig av. Dock gjorde jag en egen kötfärssås, men det var den degen jag använde.

Detta är “allt om mat”s bild, men eftersom att jag inte har tagit någon bild på mina piroger och inte vill ha ett helt bildlöst inlägg, så lånar jag den här bilden och hoppas att det är okej ;)

Vi kanske hörs imorgon, om en vecka eller en månad, vem vet? Men jag har inte gett upp bloggen! Har faktiskt saknat den lite under de senaste 116 dagarna. Så vi får se, men hej så länge!

Share and Enjoy:
 • Print
 • Digg
 • StumbleUpon
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks

6 Responses to “116 dagar”

 1. Hej :) April 27, 2012 at 18:49 #

  Eftersom glutenintolerans inte kan försvinna är det ju inte så konstigt att du fortfarande är det x) hhahha…

 2. Ina April 27, 2012 at 18:54 #

  Ser supergott ut!

 3. Disa April 29, 2012 at 19:57 #

  Tack för ditt inlägg har längtat mycket efter ett nytt inlägg!!

 4. Ebba April 30, 2012 at 20:50 #

  Äntligen:D

 5. ellie May 2, 2012 at 13:14 #

  Gud vad jag har saknat din blogg har seriöst varit inne på bloggen varje dag och kollat om du har börjat skriva igen! Ville bara tipsa om bageriet hans och Greta. Har du testat de, utan de skulle jag aldrig äta frukost. Härligt att du är tillbaka :)

 6. Tessan May 3, 2012 at 11:44 #

  Härligt att du är tillbaka, även om det bara var en snabbvisit!! :-)
  Din blogg har verligen varit en inspirationskälla för en “nybörjare” som mig!!!
  Kram Tessan

Leave a Reply