Nu för tiden

17 Feb

Hej bloggen! Gud vad det var längesen nu… Bloggen har ju legat nere ett tag, vilket har varit skönt för då har jag kunnat koncentrera mig på skolan och andra viktiga saker i livet. Men det blev tillslut lite tråkigt att inte blogga, så nu har jag fått upp den igen och jag har en stor och rolig nyhet att berätta!

Den tionde juni kommer boken “Smilla bakar glutenfritt – favoritrecept & smarta tips” ut! Jag har jobbat med den i över ett år och det ska bli så sjukt kul att se den ute i bokhandlarna. Den finns redan att “bevaka” på flera olika hemsidor, kolla här:

http://www.bokus.com/bok/9789129687613/smilla-bakar-glutenfritt-favoritrecept-och-smarta-tips/

http://www.bokextra.se/isbn/9789129687613/smilla-bakar-glutenfritt-favoritrecept-och-smarta-tips

http://cdon.se/b%C3%B6cker/luuk%2C_smilla/smilla_bakar_glutenfritt_%3A_favoritrecept_och_smarta_tips-22562257?utm_source=prisjakt&utm_medium=cpc&utm_campaign=prisjakt_se

29687613_O_1

 

Jag antar att jag just nu har typ noll läsare, men om någon läser och undrar något så är det bara att kommentera! Jag svarar på så många frågor jag kan, det är bara kul!

Vi hörs!

Share and Enjoy:
 • Print
 • Digg
 • StumbleUpon
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks

17 Responses to “Nu för tiden”

 1. moffe February 20, 2013 at 23:00 #

  Vad kul att du bloggar igen! You go Girl!

 2. Johanna March 6, 2013 at 21:45 #

  Vad kul för dig! Grattis!! Den ska inhandlas snarast! ;) lycka till något enormt i fortsättningen med! :)

 3. Marie March 12, 2013 at 18:57 #

  Kul med en ny glutenbok. Det behövs verkligen fler. Vad duktig du är.
  Hur gör man när man vill skriva en bok?
  Skulle vara kul att veta hur du gjorde.Ha det bra och lycka till!!

 4. klara March 21, 2013 at 22:37 #

  ååh va roligt att du börjar igen!! :D

 5. Amanda April 21, 2013 at 09:35 #

  Hej jag heter Amanda för en vecka sen fick jag reda på att jag hade gluten.. Men idag såg jag dig på tv 4 jag blev så inspererad när du bakade och dina recept på bloggen. Stort tack!!
  En fråga som jag undrar om är hur du gör när du ska fika på stan

 6. Eva-Marie April 21, 2013 at 18:10 #

  Hej! Såg på nyheterna ett inlägg om din bok som är på väg. Vår dotter är 21 och glutenintolerant sedan hon var 26 månader. Hon började vara sjuk när hon var 10 månader sen tog det tid innan man fick klart för sig vad det var. Mormor som är disktrikssköterska hade sina misstankar och fick rätt. Tack vare en aktiv celiakiförening i Vår kommun fick jag mycket stöd.
  Har tipsat kära dottern om din blogg, hon kan behöva receptinspiration som student boende många mil från oss.
  Önskar dig allt got och stor uppmuntran, kanon fin blogg.
  Eva-Matie

 7. Josefine April 23, 2013 at 19:40 #

  hejsan! jag fick faktiskt min diagnos glutenintolerant idag och för stunden känner jag mig ganska nere och så. dock har både min syster och min mamma gluten så det är ju lite skönt, men hur känner du om gluten? är det ett svårt hinder för dig? kram :)

  • Peter June 5, 2013 at 07:01 #

   Såg dig SVT precis att du saknade pizza mest av allt. Vi gör pizza på en bakingsteel då min fru undviker gluten. Tidigare undvek jag alla typer av glutenfria varianter då de inte var i närheten av vanliga pizzor, men nu märker jag ingen skillnad :) De blir så grymt goda!

 8. Johanna May 24, 2013 at 22:22 #

  Hej!
  Starka misstankar om att min dotter är glutenintolerant. Nu väntar vi bara på att få ta sista proverna innan vi kan lägga om hennes kost. Väldigt inspirerande blogg, vill såklart bli grym på att baka till henne. Om ett par veckor fyller hon ett så måste ha ett lämpligt tårtrecept tills dess, helst med jordgubbar. Något tips?

 9. Ida June 3, 2013 at 20:35 #

  Hej smilla!
  Finns det endast recept på kakor m.m i boken eller även recept på bröd?

 10. Sofie June 4, 2013 at 16:01 #

  Hejsan.
  Såg nyligen dig på Svt1 och de är så ovanligt att de går ut med något på tvn och reklam om just för de som har gluten.
  Så för mig är detta bra, jag är född med mitt gluten.
  Och allt du sa på tvn, kan jag tycka stämmer in bra.
  Men de är rätt svårt både inom vänner och familj med vad som inte får ätas eller vad jag inte får äta medans de andra äter allt gott.
  Allt finns inte heller inom gluten, som exempel korvbröd och hamburgerbröd, vad jag letar efter.
  Du kanske har tips ?
  Ska lätt köpa din bok.

 11. Helen June 4, 2013 at 20:29 #

  Hej!! Är de med mjölfria alternativ också eller är det mycket recept med mjölk,keso,crème fraîche m.m? Tack så länge

 12. Alice June 9, 2013 at 12:09 #

  Hej!
  Jag köpte faktiskt den boken idag. Jag vill bara säga att det är jätte fina och bra recept i boken och det har hjälpt mig mycket.
  Jag fick min diagnos på celiaki när jag var två år. Jag och mina föräldr har kunnat “forska” lite i glutenfritt och kommit på små trick när man bakar glutenfitt, men denna boken gjorde livet lättare för mig. Tack :D

 13. Cathrine June 17, 2013 at 15:25 #

  Hej Smilla! Jag har alltid älskat att baka och det är en av mina hobbies. På min födelsedag ( som var i April ) Fick jag bakformar o en massa sånt. Men den bästa presenten av bakgrejerna var ett brev från min moster. Där det stod att jag skulle få hem en ny bakbok. Och det råkar vara din! Jag fick hem den förra veckan och jag är super glad att jag fick den. Jag har varit gluten sen jag var 4 ½ år. Idag är jag 13 år och i din bakbok står recept som jag bara kunnat drömma om att ens typ äta. :D Jag sitter och tittar på recepten nu och jag ska nog ställa mig o baka något. Smilla tack för den här boken! /

  Kram din nya läsare Cathrine

 14. Hej July 6, 2013 at 21:56 #

  Hej jag har läst din blogg mycket och tycker det är kul att du börjar igen!

 15. Jenny July 9, 2013 at 09:56 #

  Hej!
  Blev glad när jag hittade din sida. Jag älskar att baka men har misslyckats så många gånger när jag bytt ut mot mjöl jag tål. Finns receptet på tunnbrödet som syns på bilderna nånstans på din sida? Och något enkelt nötfritt matbröd?
  /Jenny

 16. Charlie August 8, 2013 at 12:52 #

  Hej! Jag letar efter receptet på det som ser ut som tunnbröd, det du kavlar på bilderna med kruskavel :-) Ser ut som att det blir ett hårt tunnbröd och jag håller själv på att experimentera fram något bra recept … helst ett som man kan grädda is stekpannan på spisen!

Leave a Reply