Intervju med SCUF

14 Feb

Hej allihopa! I december gjorde jag en intervju för SCUF, Svenska Celiakiungdomsförbundet. Det var jättetrevligt och jag tycker intervjun blev bra. Ni får jättegärna gå in och kolla på den på deras hemsida (och bli medlemmar i SCUF!!)

Själv är jag medlem och ambassadör för det, tycker verkligen att det är kul att förbundet finns och stöttar det mer än gärna :) Så gör det ni också!

http://www.scuf.se/scuf-traffade-smilla-luuk/ 

Share and Enjoy:
 • Print
 • Digg
 • StumbleUpon
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks

One Response to “Intervju med SCUF”

 1. Josefine Östvik March 1, 2014 at 15:01 #

  Hej! Jag har lånat din bakbok på ett bibliotek där jag bor och jag är helt kär i alla dina fina recept! Jag är också glutenintolerant och hade då tänkt att göra en utmaning, jag hade då tänkt att baka alla dina recept i din bok och sedan ta kort på mina försök och dokumentera det på min blogg, då jag hänvisar allt till din bok osv. Tänkte absolut inte lägga ut själva receptet utan endast bilder på det som jag har bakat från dina recept! Tänkte alltså baka alla 27 recept på 27 dagar, men tänkte bara höra om det är okej för dig? Tack på förhand!

Leave a Reply