Ny app för intoleranta!

2 Apr

Hejhej! Skaparna bakom appen “ingredienslexikon” mailade mig här om veckan och berättade att de skulle ge ut en ny version av appen. De bad mig tipsa om den här på bloggen, och det gör jag gladeligen! Superbra app, använder den massor själv. Man kan slå upp en ingrediens och se om den innehåller gluten osv, vilket är väldigt användbart när man kollar innehållsförteckningen på något och inte riktigt fattar om man tål den eller inte.

Så kolla in den, här är länken https://itunes.apple.com/us/app/ingredienslexikon/id647715152?mt=8!

Skärmavbild 2014-04-02 kl. 13.41.12

Share and Enjoy:
 • Print
 • Digg
 • StumbleUpon
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks

2 Responses to “Ny app för intoleranta!”

 1. Amanda April 2, 2014 at 17:30 #

  synd att den kostar, har nämligen ett sånt kredit/bankkort att jag inte kan köpa appar å så eftersom det är fel sorts :/
  annars hade de varit perfekt för mig med som är också glutenintolerant! :)

 2. Elin April 22, 2014 at 21:24 #

  Hej Smilla!
  Jag är en 14 årig tjej som fick reda på att jag var gluten hösten 2013. Jag kom in i vilken pasta som är godast o.s.v ganska snabbt, men jag har fortfarande inte hittat bra bröd att köpa klart, har oftast inte tiden att baka dem själva. Så min fråga är vilket bröd som du tycker är godast! Tack på förhand :)

Leave a Reply