Glutenfri bakkurs med tema semlor!

31 Jan

Hej! Semmeldagen närmar sig med stormsteg, och allt man ser på instagram, twitter, i affärer och på caféer är stora, härliga semlor – men aldrig någon glutenfri! Själv bakar jag mina egna semlor, och de blir supergoda, men jag vet att många varken har tid, engagemang eller bra recept för att själva ställa sig och baka. Därför har jag bestämt mig för att hålla en glutenfri bakkurs med inriktning semlor på den mysigaste dagen av dem alla – Alla hjärtans dag.


Skärmavbild 2016-01-31 kl. 11.06.11

Upplägget ser ut som följande: vi bakar glutenfria semlor söndagen den 14/2. Jag bjuder på mitt bästa semmelrecept, och visar hands on alla tips och tricks för att få till de ultimata glutenfria semlorna. Vi gör egna, spännande fyllningar (bland annat hemmagjord mandelmassa utlovas!), och vi fikar med en härlig semmelbuffé. Dessutom får ni ta med er de semmelbullar som blir över hem så att ni kan fortsätta njuta hemma. Kom och lär dig baka de godaste glutenfria semlorna, och träffa andra glutenintoleranta att dela tips, tricks och erfarenheter med. Som en bonus kommer jag även att berätta om olika glutenfria mjölsorter, och hur man kan tänka när man ska baka glutenfritt – en crash course helt enkelt. Eftersom det är Alla hjärtans dag så får man rabatterat pris om man anmäler två personer på samma gång. För vad passar bättre än att baka semlor på Alla hjärtans dag med någon man tycker om? :)

Vad? Glutenfri bakkurs med inriktning semlor. Smilla Luuk som handledare. Hands on-tips + allmänna glutenfria baktips.

När? 14/2 kl.15:00 – 17:00.

Var? Supermysiga köket Matlabbet i Hornstull – Hornstulls strand 9.

För vem? För alla som vill lära sig baka grymma glutenfria semlor och kan följa enkla instruktioner i köket. Yngre deltagare rekommenderas att gå tillsammans med en förälder.

Pris? 600 kr inkl. moms per person. 2 för 1100 kr!

Hur anmäler jag mig? Anmälan sker via mail till smilla.luuk@hotmail.com senast 9/2. Märk mailet med ”Semmelkurs anmälan”. Du får ett bekräftelsemail så snart du fått plats på kursen. Anmälan är bindande.

Betalning? Betalning sker via faktura som mailas ut till samtliga kursdeltagare.

Kom! Det blir kul! Och skynda er att anmäla er, trycket på kurserna brukar vara grymt hårt och det finns bara tolv platser!

Share and Enjoy:
  • Print
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Yahoo! Buzz
  • Twitter
  • Google Bookmarks

No comments yet

Leave a Reply